04-08-07

Gisteren zijn in Lokeren de feesten weer begonnen!

Naar goede traditie is gisteren dé feestweek weer begonnen in Lokeren. De eerste vrijdag is het op de verschillende pleinen meestal een opwarmer voor het komende weekprogramma en dat was gisteren ook zo. Geen grote massa dus, maar dat maakt het des te aangenamer om te genieten van de sfeer van zo'n stadsfeest. Zalig om een terrasje te doen op de Oude Vismijn!

fonnefeestenDe Fonnefeesten weten jaar na jaar weer die unieke sfeer van de oorspronkelijke Lokerse Feesten op te roepen: ambiance, enthousiasme en knotsgekke decors voor de verschillende standen.
Heel anders gaat het er aan toe op de Lokerse Feesten aan de Grote Kaai. Daar trekken ze nu al enkele jaren resoluut de festivalkaart. Grote namen zoals Pink, Clouseau, Hooverphonic, Snoop Dog en andere Pet Shop Boys moeten er dag na dag de grote massa trekken. Natuurlijk moet er daar wél inkom betaald worden, 10 tot 30 euro voor een dagticket! 

22-01-07

Gratis naar Plopsa Indoor te Hasselt?

In 1991 zongen Samson & Gert in het liedje Tien Miljoen dat ze liters limonade en 100 kilo chocolade zouden uitdelen als ze ooit 10 miljoen zouden bezitten. Wel... op vrijdagavond 2 februari gaan ze dat ook doen in Plopsa Indoor Hasselt!
samson%20en%20gert%20fotoEr worden 1000 GRATIS toegangstickets weggegeven voor deze speciale avond (tussen 17 en 20u!). Iedereen krijgt gratis chocolade en limonade én... Samson & Gert treden ook nog eens op!
Interesse? Vanaf morgen, dinsdag 23 januari, kan je je inschrijven voor deze avond op www.gertje.info
Vlug doen!

20:38 Gepost door carlo in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: samson gert, plopsa, optreden, pretpark |  Facebook |